COSES DE DONES

Ens atrevim a presentar una altra comèdia, on el més important és el treball de interpretació de les cinc actrius que donen vida a cinc personalitats ben diferents. 
Aquesta és una comèdia per riure, somriure i també emocionar-se. Cinc dones adultes, ja passades dels quaranta, que varen estar estudiant en un Internat de de petites i que es van fer intimes amigues mentre van durar els estudis, es van graduar ara fa vint-i-quatre anys i cada una va empendre la seva pròpia vida. Però després de tant de temps, una de elles s'ha pres la molèstia de localitzar-les una a una per convidar-les a sopar. Aparentment, per tenir l'alegria de retrobar-se i explicar-se mútuament com els anat la vida des que es van deixar de veure... Però després de sopar, quan surten a la terrassa per acabar la festa bevent unes copes de xampany, comencen a aparèixer les autèntiques personalitats i es descobreixen coses mai pensades. 
Esperem que tot això arribi al nostre públic, sempre fidel a les nostres propostes. Si ho aconseguim haurem acomplert l'objectiu d'aquesta representació. Proporcionar-vos una estona de relaxo, intriga, emoció i diversió.
M. Dolors Palet

Comentaris

Entrades populars